Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Associació del Veïnat de Lo Carreró

Montgai

Associació sense ànim de lucre i amb molts ànims per ficar Lo Carreró de Montgai al servei de la cultura, l'art i la ciutadania. Un entorn únic i màgic.

L'Associació del Veïnat de Lo Carreró és una entitat veïnal que, des de la seua creació a la primavera de l'any 2019, promou la dinamització social i cultural de Montgai i la seua àrea d'influència. També busca la recuperació arquitectònica i urbana de l'espai patrimonial i històric de Lo Carreró i posar-lo en valor, i ofereix espais per a propostes culturals i socials. Els objectius finals de les seues activitats són la reactivació econòmica de Montgai i de la seua àrea d'influència, dotar Montgai d'una marca vinculada a la cultura i reconeguda a nivell català, donar resposta a la falta d'espais per a activitats socioculturals i de creació artística, i impulsar iniciatives culturals, artístiques i socials.

espaiador blanc.jpg

S'hi pot contactar a través de:

email.png    

Actualment, la junta està formada per en Josep Sellart Gasull (president), la Rosa Mª Gabernet Maldonado (secretària), la Carme Molar Navarra (tresorera), la Lidia Roiger Cirera, la Lluïsa Navarro Badia i la Ma. Teresa Darbra Badia (vocals).

L'associació té la seu a Cal Trago, al Carreró de Montgai (carrer Domènec Cardenal, 2).