Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amics del Motocròs de Montgai

Montgai (2006 - 2020)

L'Associació d'Amics del Motocròs de Montgai va néixer per fomentar les activitats i la pràctica del motocròs al Circuit del Cluet (Cubells), i també col·laborar amb les altres entitats del municipi en l'organització i difusió d'activitats culturals, lúdiques i gastronòmiques, a més de la promoció de la història i l'àmbit rural de Montgai.

L'octubre del 2007, es va celebrar la Primera Trobada d'Amics del Motocròs de Montgai al Circuit del Cluet, amb antics pilots de motocròs que volien tornar a reviure aquest esport amb les ganes dels seus aficionats. Aquestes trobades se celebren cada any.

El 9 de novembre del 2008, després d'haver fet importants millores al circuit gràcies amb el conveni d'ús signat amb els seus propietaris, es va celebrar la Segona Trobada d'Amics del Motocròs de Montgai.

Durant la Festa Major de Montgai del 2009, es va fer un entrenament especial al Circuit del Cluet.

El 2 d'octubre de 2010 es va fer el Primer Trofeu de Motocròs Clàssic de Montgai, i el 21 d'octubre el Primer Enduret Baix Sió, inclòs al Campionat infantil de Catalunya.

Els dies 17 i 18 de setembre de 2011 va tenir lloc la Segona Trobada de Motos Clàssiques al Circuit del Cluet. Cada any se celebra aquesta trobada durant la tardor.

I el dia 6 de novembre de 2011 es va fer el Segon Enduret del Baix Sió, que s'ha repetit any rere any.

El 14 d'octubre de 2012, durant el Tercer Motocròs Clàssic, també es va celebrar la Copa Catalana MX veterans, en homenatge a Toni Elias.

El dia 8 de juliol de 2013 va començar el Campus infantil de MX ofert per en Dani Hernàndez al Circuit del Cluet.

El 21 de setembre de 2014 es va celebrar la Primera Final de la Copa d'Espanya de Motocròs Clàssic al Circuit del Cluet.

Durant el 2015 es van fer entrenaments mensuals al Circuit del Cluet. El 30 d'agost es va fer el Primer Campionat "Ara Lleida", coincidint amb el Tercer Motocròs Montgai. I el 20 de setembre va tindre lloc el Sisè Motocròs Clàssic juntament amb la Segona Copa d'Espanya.

El 7 de maig de 2016 es va inaugurar l'exposició dels 50 anys del Motocròs de Montgai, el 17 de juliol es va fer la Festa dels 50 anys de Motocròs, i el 23 de novembre es va fer la Cloenda dels actes dels 50 anys del Motocròs.

El 12 de gener de 2017, el campió del món de motocròs Harry Everts va visitar El Cluet i l'exposició permanent a l'antic Ajuntament de Montgai. El 15 de gener es va fer a Montgai la presentació del llibre "Montgai, cinquanta anys d'un somni. El motocròs al Cluet, 1966-2016", escrit per en David Prats i publicat per l'Ajuntament de Montgai. El 28 de gener, van rebre un dels premis de la Gala de Motociclisme de la Federació Catalana a Lleida.

logo Associació d'Amics del Motocròs de Montgai.jpg

S'hi pot contactar a través de:

email.png motocrosmontgai@gmail.com  /  motocrosmontgai@hotmail.com

639 81 66 70 / 619 78 94 29

Motocròs Montgai El Cluet

foto portada Associació d'Amics del Motocròs de Montgai.jpg

Actualment, la junta està formada per en Vicent Solé Petit (president), l'Antoni Boladeres Cucurull (vicepresident), la Elisabet Darbra Badia (secretària), l'Arcadi Solé Solé (tresorer), el Gerard Fons Llombart, el Josep Rufat Viola, l'Oriol Padullés Sangrà i el Valentí Manias Romero (vocals).

L'associació té la seu a l'Ajuntament de Montgai (plaça Prat de la Riba, 1).