Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Club de Futbol de Montgai

Montgai

Club de Futbol de Montgai 2.png

El Club de Futbol de Montgai té una llarga tradició. Antigament l’equip de Montgai jugava molts derbis amb l’equip de Butsènit. En una ocasió el Montgai va anar a buscar cinc jugadors del Lleida per poder guanyar el Butsènit i ho va fer després d’un partit molt igualat per un penal. Entre altres anècdotes es diu que quan el Montgai guanyava els jugadors es passejaven per Butsènit tocant el clàxon mentre que si perdien, marxaven per la carretera sense fer soroll.

El dia 10 de juny de 2012, el Montgai va guanyar la Copa Federació contra el Rosselló, al camp de Vilanova de la Barca. Pocs dies després, es va homenatjar l'entrenador, el Sr. Gomà, el dia que s'acomiadava.

Actualment no hi ha futbol 11.

L’any 2019 un grup de jugadors locals van fundar el Club de Futbol Sala, el MONTGAI C.F. L’equip és una magnífica eina de cohesió social i instrument de formació i educació integral dels futbolistes. Aquest equip va deixar de competir l'estiu del 2020, i actualment no hi ha cap equip actiu a Montgai.

Club de Futbol de Montgai 1.png

Horari:Cada cap de setmana.

LocalitzacióAl poliesportiu on es diputen els partits es troba al costat del consultori mèdic del poble, a l’avinguda Generalitat, 22.

Dades d’interès: A les seves xarxes socials podràs trobar les últimes novetats i els pròxims partits.

Document Actions