Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Marxa Popular del Baix Sió

La Marxa popular del Baix Sió és una activitat no competitiva i està organitzada per l’Ajuntament de Montgai i forma part de la programació de la Fira del Sabó i de la Cosmètica natural.

La Marxa Popular del Baix Sió, és una invitació saludable a descobrir un territori massa proper, amb tants secrets que demana ser trepitjat justament al teu ritme i amb els que més estimes, caminant o corrent, però sempre molt atent a tot allò que veuràs i sobretot sentiràs.

La marxa és oberta a tothom, cadascú la pot fer al seu ritme, amb els diferents recorreguts hem intentat que hi pugui participar tant atletes com caminants de totes les edats. Està pensada per fer entre familiars i amics.

Uns recorreguts que ens permeten compartir un patrimoni ric i divers. El patrimoni geològic entre la plana de Lleida i els Pirineus, el patrimoni natural amb zona de protecció d’aus i mosaics de colors, i finalment el patrimoni cultural.

marxa-baix-sio-01-400x284 (1).jpgmarxa-baix-sio-03-400x284 (1).jpgLa_font_amarga_1-400x284.jpg

Dates: Abril

Lloc on es desenvolupa: Se surt de la plaça Prat de la Riba de Montgai i es fa el recorregut pels secans de Montgai i rodalies 

Dades d’interès: fires@montgai.cat  https://marxa.cat/

Ruta Marxa 2021: 

Ruta marxa.jpg 

Document Actions