Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Antic circuit de motocròs

El Circuit El Cluet, fou un circuit permanent de motocròs d’alt nivell situat a Montgai a la Noguera, que tingué activitat internacional entre 1966 i 1986. D’ençà de 1975 fou seu del Gran Premi d’Espanya de motocròs puntuable per al Campionat del Món de 125cc, essent, durant aquella època, un dels principals circuits de motocròs catalans i un dels més reconeguts de l’escena internacional.

A finals de la dècada de 1980, el circuit entrà en una fase de declivi que portà al seu abandonament definitiu en qüestió de poc temps. L’any 2008, passats més de 20 anys d’inactivitat, fou rehabilitat i actualment torna a donar servei, acollint ara competicions nacionals. L’associació Amics del Motocròs de Montgai hi organitzen anualment el “Motocròs Clàssic de Montgai”, puntuable per a la Copa Catalana de Clàssiques i el Campionat d’Espanya.

Horari: Obertura esporàdica

Localització:  El Circuit El Cluet és a tocar de la carretera LV-3025, que uneix Balaguer amb Agramunt, a poca distància del nucli de Montgai. 

Sortint de Balaguer en direcció Agramunt, el circuit es troba a l’esquerra, just davant de l’àrea de descans existent en un dels darrers revolts que hi ha abans d’arribar a Montgai. 

No obstant això, l’entrada al circuit es a la rotonda, direcció Cubells.

10.4.jpeg Captura de pantalla 2020-03-31 a les 12.53.51.png

Document Actions