Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Montgai Màgic. 13a Fira de la màgia al carrer de Montgai

30-09-2021. actuacions de Montgai Màgic 2021.jpg

A Montgai ens estem preparant per la 13a Fira de Màgia al carrer Montgai Màgic! Així que si t'encanta la màgia, si tens un espectacle que t'agradaria mostrar-nos i promocionar, sigui del tipus que sigui, nosaltres t'oferim el lloc i el públic adequats. A Montgai ens visita cada any gent amb ganes de veure la màgia més diversa, curiosa, divertida i sobretot emocionant i sorprenent!

Amb totes les mesures d'higiene i prevenció que siguin necessàries, esperem poder celebrar-la amb la il·lusió de sempre!

Montgai Màgic és la primera fira al carrer dedicada exclusivament a la màgia i en la qual acollim durant quatre dies a mags premiats en l’àmbit internacional i amateurs. Es va començar a celebrar l’any 2008 i des de llavors hem tingut la sort de poder rebre als millor mags del món.

Dijous 30 de setembre: El certamen comença amb una jornada dedicada a la màgia escolar amb alumnes procedents d’escoles de la zona.

Divendres 1 d'octubre: Sessió de màgia adreçada a persones amb discapacitat diverses i una gala solidària que s’organitza conjuntament amb la Federació Allem.

Dissabte 2 i diumenge 3 d'octubre: Montgai s’omple de màgia amb les actuacions de mig centenar de mags amateurs, semiprofessionals i professionals procedents de diferents punts de Catalunya, de l’Estat espanyol i de l’estranger.

A més a més durant la fira hi ha un mercat màgic, un mercat de productes artesans i alimentaris i tallers per a petits i grans.

No t'ho pensis, inscriu-te ja i participa-hi! Les places són limitades, ja pots demanar la teva fitxa d'inscripció a montgaimagic@hotmail.com

La celebració quedarà subjecta a les condicions que estableixin les autoritats sanitàries per aquelles dates.

Més informació a:
https://montgaimagic.cat/
https://www.facebook.com/MontgaiMagic
https://www.instagram.com/montgaimagic/
montgaimagic@hotmail.com

Vols col·laborar en l'organització de la 13a edició de Montgai Màgic? Apunta't de voluntari/ària, i en agraïment t'oferim molts somriures, un sopar màgic el dissabte i una entrada gratuïta per veure el nostre espectacle estrella!

Inscriu-te a montgaimagic@hotmail.com

Voluntariat Montgai Màgic 2021.jpeg

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

30-09-2021. actuacions de Montgai Màgic 2021.jpg
Voluntariat Montgai Màgic 2021.jpeg