Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Montgai i Butsènit tenen una llarga tradició en futbol, però en els darrers anys ha començat a destacar per altres esports que s'han posat en pràctica. Actualment, les seves instal·lacions i la dinàmica del club i associació és molt sinèrgica i destacada.

  • Club de futbol Butsènit
  • Associació amics del motocròs de Montgai

Altres activitats:

  • II Marxa del Baix Sió: és una marxa en què l'eix principal és potenciar els productes de proximitat i donar a conèixer el territori ric en flora i fauna. Aquesta està vinculada a la Fira del Sabó, que se celebra l'últim diumenge del mes d'abril.
  • Gimnàstica per a totes les edats: L’associació de jubilats organitza sessions de gimnàstica. Per als més valents/es els dimarts i el dijous es fa Zumba a l'Ateneu de Montgai.

 

Motocrós de Montgai

Antigament, Montgai fou conegut pel seu circuït de Motocròs, ja que és on s'hi van celebrar els campionats d´Espanya de l´any 1966 al 1972, els d´Europa els anys 1073 i el 1974 i, finalment, els Mundials fins a l´any 1985.

La família Montsonís i el Moto Club Segre, amb seu a Montgai, foren els creadors d'aquest circuït. El Motocròs es va poder dur a terme gràcies també a la col·laboració altruïsta de desenes de Montgaïns i Montgaïnes.

Actualment, l'Associació d'amics del motocròs, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han recuperat aquest antic circuït i l'han dinamitzat fent-hi diverses activitats com trobades clàssiques, cursos, permenten l'ús del circuït per a fer entrenaments, etc.

Podeu trobar més informació sobre aquesta entitat i les activitats que desenvolupa al circuït en el Blog de l’associació : motocrosmontgai.blogspot.com

Document Actions